Social

Seism puternic in peninsula Peloponez din Grecia

Doi oameni si-au pierdut viata iar alti 125 au fost raniti in seismul cu magnitudinea de 6, 5 grade care a lovit, duminica, nord-vestul Peninsulei Peloponez, din Grecia. Cutremurul s-a produs la ora 15:25 si a fost resimtit pana in Italia.

Un barbat a murit strivit de acoperisul casei sale iar o batrana ranita a decedat in urma unui infarct. Cel putin patru oameni au fost scosi de sub daramaturi de echipele de salvare.

Seismul a distrus 50 de case si a avariat alte 160. De asemenea, autostrada care leaga orasul Patras, din Peloponez, de capitala Atena a fost blocata din cauza alunecarilor de teren provocate de seism.

Populatia din zona afectata se teme sa intre in case pentru ca seismul a avut mai multe replici , inclusiv una de 4,7 grade.

Grecia este tara europeana cu cea mai intensa activitate seismica, jumatate dintre cutremurele de pe batranul continent avand loc aici.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea