Social

#seful siipi accident #politie accident masina

Seful Serviciului de Informatii si Protectie Interna Iasi, baut la volan

Seful Serviciului Independent de Informatii si Protectie Interna (SIIPI) Iasi, comisarul sef Catalin Blanaru, a fost prins, miercuri seara, conducand sub influenta alcoolului, dupa ce a fost implicat intr-o tamponare pe o strada din apropierea centrului municipiului Iasi.

Accidentul s-a petrecut pe strada Splai Bahlui, intr-o curba, intrucat comisarul sef, care circula cu o Toyota RAV 4, nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de masina din fata si a intrat in coliziune cu aceasta, informeaza Agerpres.

"A fost vorba de o tamponare, din care au rezultat pagube materiale , iar unul dintre conducatorii auto se afla sub influenta bauturilor alcoolice", a declarat subinspector Radu Parvu, din cadrul Politiei Rutiere.

In urma testului de alcoolemie , s-a constatat ca seful SIIPI avea o alcoolemie de 0,45 miligrame pe litru alcool pur in aerul expirat. Seful SIIPI Iasi a fost dus la Spitalul de Neurochirurgie pentru a i se preleva probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei exacte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea