Social

Seful Garzii de Mediu – demisie chiar de Ziua Internationala a Mediului

Inca de acum o luna se stia numele noului comisar general, Gheorghe Rusu.

Octavian Popa, seful Garzii de Mediu, si-a prezentat ieri demisia, chiar de Ziua Internationala a Mediului. Tot ieri, premierul Tariceanu i-a semnat decizia de eliberare din functie, la cerere, insa reprezentantii Garzii de Mediu au spus ca pana la ora inchiderii programului nu primisera nici un document oficial in acest sens.

Noul sef al Garzii va fi Gheorghe Rusu, in prezent director in cadrul Departamentului de Control al Guvernului. Deja premierul i-a semnat acestuia decizia de numire in functie.

Surse de incredere spun, insa, ca seful Garzii nu si-a dat demisia de bunavoie, ci a fost presat sa o faca. Asta, cu atat mai mult cu cat inca de acum o luna se stia ca functia de comisar general va fi preluata de Gheorghe Rusu. La vremea respectiva, nici ministrul Mediului, Attila Korodi , nu a infirmat faptul ca Octavian Popa urmeaza sa fie schimbat din functie.

Fostul comisar general este presedintele PNL filiala Tulcea, a condus Garda timp de un an si o luna si, in acest timp, a reusit sa o si restructureze, desfiintand mai multe functii de conducere si marind numarul comisarilor din teren.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea