Social

#piturca retinut dna #daniel morar #daniel morar dna #procurori anti coruptie

Seful DNA: Piturca ne-a sfidat, l-am fi luat si din cantonament

Seful DNA, procurorul Daniel Morar , a vorbit despre retinerea lui Piturca pe Aeroportul Otopeni . Morar a spus ca selectionerul nu a colaborat cu procurorii anti-coruptie si masura retinerii pe aeroport a fost una necesara.

"Procurorii au actionat conform legii, pentru ca Piturca trebuia audiat. L-am luat de la aeroport pentru ca nu a cooperat cu noi. Iar la Otopeni, chiar Piturca a recunoscut ca procurorii au fost discreti. Nu noi am vrut sa fie asa. La cum s-a purtat, daca era dupa mine, veneam si-l luam pe domnul Piturca direct din cantonament, de la Mogosoaia .

Au fost "n" incercari de-ale noastre. I-am trimis citatii acasa, ni se intorceau, ca sta la alta adresa. Am trimis, cum zice legea, la locul de munca. Unde ni se zicea ba ca nu e acolo, ba o data chiar Piturca le-a spus procurorilor "trimiteti-mi acasa". Bun. In alte tari, nu s-ar mai fi stat pe ganduri. Noi am zis sa fim discreti, civilizati. Procurorul l-a sunat, s-a rugat de el la telefon, intrebandu-l unde este, sa-i dea citatia. Piturca raspundea "Cautati-ma"... Asta e chiar sfidare ", a declarat Morar pentru Prosport.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea