Social

Sefi peste galactici si extraterestri

Cosmin Contra si Gheorghe Craioveanu conduc in clasamentul Primerei Division, Gurita urmind sa se prezinte la reunirea de la Casa Fotbalului.

Cu romanii Cosmin Contra, integralist, si Gheorghe Craioveanu pe teren in ultimul sfert de ora, Getafe a invins la limita, scor 2-1, pe Valencia si a revenit pe prima pozitie in campionatul din Spania, avind insa un meci mai mult disputat decit Celta. In aceste conditii, formatia celor doi romani continua sa fie revelatia sezonului in Primera Division . Parcursul bun al lui Getafe l-a facut pe antrenorul Bernd Schuster sa declare: Stiu ca sint anumite zvonuri care ma leaga de Real Madrid, dar nu le dau atentie. Insa, daca voi fi chemat, a doua zi voi fi la baza lor de antrenament.

Tehnicianul german il apreciaza pe Contra, care a fost titular in ultimele meciuri, insa nu are o parere prea buna despre bunicul, cum este supranumit de Marca, Craioveanu, acesta prinzind doar finalurile de partida. De altfel, Gurita pare a reveni la forma care l-a consacrat, fapt ce l-a adus din nou in lot, el urmind sa se prezinte, astazi, la reunirea nationalei. Legat de acest aspect, dupa ce a renuntat la doi jucatori, Piturca a anuntat in ultimul moment jucatorii convocati din Divizia A, din cauza faptului ca Steaua, Dinamo si Rapid au jucat duminica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea