Social

# casnicie fericita #secret casnicie #frumusete sotie

Secretul casniciei indelungate si fericite

Barbatii considera, mai nou, ca secretul unei casnicii de durata si fericite nu este compatibilitatea dintre cei doi soti si nici interesele sau pasiunile comune. Acestia sustin ca fericirea in casnicie o aduce frumusetea femeii cu care sunt casatoriti.


Aceasta descoperire a fost facuta in cadrul unui studiu realizat de o cercetatoare din statul american Texas. Totodata, in cadrul acestei cercetari s-a constatat ca barbatii au un nivel de satisfactie maritala inalt, care se mentine pe parcursul casniciei pe o perioada indelungata.

Potrivit rezultatelor studiului, nu acelasi lucru se intampla si in cazul femeilor, pentru care frumusetea nu influenteaza nivelul de fericire si satisfactie in casnicie.

Potrivit profesorului Karney, unul dintre autorii studiului, barbatii cu sotii frumoase "simt ca au facut o afacere buna", de aceea sunt mai dedicati relatiei si se simt foarte norocosi ca s-au casatorit cu femei frumoase.

Sursa foto: howtobehappyinmarriage.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea