Social

#secrete longevitate #Emma Morano #longevitate

Secretele longevitatii Emmei Morano, femeia care are 116 ani

Emma Morano este cea mai batrana persoana din lume. Multa lume s-a intrebat care este secretul longevitatii femeii.

Emma sustina sa secretul este un stil de viata sanatos. Batrana consuma zilnic oua crude, se odihneste suficient si nu evita sa se delecteze cu cateva pahare de brandy.

Mai mult, italianca este o celibatara convinsa, dupa ce a divortat de sotul ei in anul 1938. A decis apoi sa nu repete experienta mariajului, in ciuda numarului mare de pretendenti pe care i-a avut de-a lungul timpului, potrivit mediafax.ro. Emma a declarat ca renuntarea la un trai conjugal i-a asigurat o viata linistita.

Emma Morano s-a nascut in regiunea Piedmont din Italia, in data de 29 noiembrie 1899. In prezent locuieste intr-un orasel de pe coasta, la granita cu Elvetia. Desi are o varsta foarte inaintata medicii sustin ca femeia nu are nicio problema de sanatate.

Italianca, o celibatara convinsa, a primit vineri dimineata vestea performantei sale de a fi ultima persoana cu o varsta atat de inaintata (116 ani), dupa ce oponenta ei, in cursa longevitatii, Susannah Mushatth, a trecut in nefiinta joi seara. La aflarea vestii, batrana a exclamat: "Oh Doamne, sunt pe pamantul asta de cand lumea", citeaza The Telegraph.

Sursa foto: abc.es

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea