Social

Sechelariu isi face sala personala de sport de 2,5 milioane de euro

Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacaului, va investi in construirea unei sali de sport mai mult decit a facut in propria casa. Constructia este pentru familie si prieteni.

Cu 2,5 milioane de euro, Sechelariu va ridica o sala de sport somptuoasa, in care vrea, in primul rind, sa o vada jucind tenis pe fiica sa cea mai mare, de zece ani, Ema. Lucrarile au demarat deja linga domeniul fostului primar. Constructia a inghitit pina acum un milion de euro, potrivit lui Sechelariu. Cred ca va costa cel putin 2,5 milioane de euro. Va fi o sala de sport cu un club privat de tenis, unde copiii mei se vor mentine in forma. Va fi pentru familia mea si doar pentru prieteni, a declarat Sechelariu. Termenul de finalizare este peste un an si jumatate.

Tot pentru copiii sai, mai exact pentru fiul Doru, Sechelariu a mai construit in Bacau un complex de karting, in care a investit in jur de trei milioane de dolari. Pentru aceasta amenajare , fostul primar a fost deja trimis in judecata alaturi de alti doi functionari din administratie, acuzati de modul in care au obtinut terenul pentru pista de karting.

Recent, Dumitru Sechelariu a cerut, si i s-a aprobat, acordarea indemnizatiei de crestere a copilului, la care are dreptul pentru fetita sa cea mai mica, in virsta de un an si jumatate. Fostul primar declara ca a recurs la aceasta solutie dupa ce instanta i-a interzis sa-si mai administreze firmele, din cauza dosarelor in care este cercetat. Afacerile familiei au fost preluate de sotia sa.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea