Social

#champions league #valentines day #fotbal

Seara de Valentine`s Day cu... fotbal in Champions League

UEFA Champions League livreaza o noua seara de fotbal de top, de aceasta data fiind vorba de debutul meciurilor din optimi. In acest context, Ambasadorul Unibet Ilie Dumitrescu a postat recent pe canalul de YouTube al agentiei de pariuri online Unibet o analiza video in care, asa cum si-a obisnuit fanii, ofera ponturi bune pentu partidele Benfica - Dortmund si PSG - Barcelona.

"Meciul Benfica - Dortmund este greu de anticipat, pentru ca nu avem un istoric recent al intalnirilor directe. Cert este ca va fi o ciocnie intre doua scoli de fotbal de mare succes - cea portugheza si cea germana. Lusitanii sunt neinvinsi in ultimele 4 jocuri de pe teren propriu contra echipelor nemtesti. De cealalta parte, Dortmund are o experienta recenta cu Sporting, echipa in fata careia a reusit doua victorii in faza grupelor. Este posibil ca Benfica sa fi tras invatamintele din esecul lui Sporting si sa reuseasca mai mult decat rivala sa", explica Ilie Dumitrescu, care sugereaza un pariu pe "Benfica nu pierde", cota 1,71 oferita de casa de pariuri Unibet.

Fostul mare fotbalist roman considera ca Benfica si Borussia Dortmund sunt doua echipe ofensive, capabile sa inscrie aproape meci de meci. "In grupe, lusitanii au marcat in fiecare joc de acasa, iar in cele 9 partide din 2017 au o medie de 2,8 goluri pe meci. Si Borussia sta foarte bine la capitolul eficacitate ofensiva. In acest sezon a stabilit chiar recordul Ligii Campionilor la numarul de goluri marcate in grupe: 21. In cele trei meciuri jucate in acest an in Bundesliga a marcat de fiecare data", a mai spus Ilie Dumitrescu, optand pentru cota 1,74 pentru "ambele marcheaza".

O alta recomandare de acelasi fel si chiar cu aceeasi cota de 1,74 este propusa de Ambasadorul Unibet si pentru meciul dintre PSG si Barcelona. Ambele echipe pot marca, daca analizam pur si simplu statisticile, dar si ambitiile: "PSG - Barcelona se anunta un meci cu goluri marcate in ambele porti. Francezii trebuie sa inscrie daca vor sa-si ia revansa in fata echipei care i-a eliminat din Champions League in ultimele doua sezoane. Barca este obisnuita sa marcheaze pe Parc de Princes, unde a reusit 5 goluri in ultimele 3 meciuri", spune Ilie Dumitrescu.

De-a lungul timpului, PSG si Barca s-au intalnit de patru ori pe Parc de Princes in UEFA Champions League si de fiecare data ambele echipe s-au regasit pe tabela, scorurile fiind 1-3, 3-2, 2-2 si 2-1. Insa Barcelona are ceva in plus: trioul ofensiv Messi - Suarez - Neymar, crede Ilie Dumitrescu. Cel putin unul dintre cei trei superfotbalisti a fost pe lista marcatorilor in ultimele 5 jocuri ale catalanilor. Se poate alege direct cota 2,19 pentru victoria Barcei sau, cu mai multa precautie, se poate paria pe faptul ca spaniolii vor castiga cel putin o repriza (cota 1,59). In ultimele 3 meciuri PSG - Barcelona din Liga Campionilor, Barcelona a castigat 5 din cele 6 reprize.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea