Social

#liga europa #romani #rezultate #echipe

Seara cu ghinion pentru romani in Liga Europa

Romanii au fost urmariti de ghinion aseara, in meciurile din Liga Europa. Steaua si Twente au terminat meciul fara sa marcheze, in timp ce CFR Cluj si Poli Timisoara au incheiat ziua cu infrangeri.

Stelistii au facut un joc bun aseara, insa, din nou, fara gol. Perez, Stancu, N'Kufo si Kapetanos s-au intrecut in ratari, Zapata a blocat tot si a ajuns la al cincilea meci la rand fara gol primit in timp ce Surdu, abia intrat pe teren, s-a accidentat la glezna.

Antrenorul Mihai Stoichita s-a declarat moderat multumit de prestatia jucatorilor sai si i-a multumit lui Zapata pentru ultimele jocuri. “Am facut un joc frumos, pe care-l puteam castiga atat noi, cat si ei. Din minutul 65 n-am mai fost la fel de omogeni, de aceea au avut si ei cateva ocazii mari. Imi felicit jucatorii si acun inteleg ce inseamna de fapt Twente Enschede .Zapata ne-a daruit un egal in seara asta. Ii urez la multi ani si il felicit”, a declarat Stoichita, pentru Adevarul.

Tehnicianul stelist a spus ca din cauza accidentarilor a trebuit sa schimbe locurile si rolurile jucatorilor in teren. Astfel, Banel Nicolita a jucat fundas dreapta, iar Romeo Surdu a fost mijlocas stanga.

Celelate echipe romanesti au avut o seara si mai proasta. CFR Cluj a pierdut cu 0-1 in fata olandezilor de la PSV Eindhoven, pe terenul acestora, in timp ce Timisoara a fost invinsa cu 3-0 pe teren propriu, de catre Dinamo Zagreb. Nici Dinamo nu a fost mai fericita, "cainii" bifand prima infrangere din Liga Europa, in fata celor de la Panathinaikos. Grecii s-au impus cu 1-0, insa Dinamo putea obtine egalul, doar ca Niculescu a ratat penalty-ul acordat in minutul 88.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea