Social

#semestre #schimbare an scolar #structura an scolar #ministrul educatiei #vacanta

Se va schimba structura anului scolar! Ministrul Educatiei: "N-am inteles care e sensul sa faci ore pana de Craciun"

 

 

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, vrea sa modifice structura anului scolar. Acesta isi doreste ca incepand de anul urmator semestrele sa fie altfel structurate, iar vacanta de iarna ssa fie mai lunga.

„Sunt optimist, pana azi am lucrat la structura anului scolar 2021-2022. Imi doresc sa punem lucrurile in regula si din aceasta perspectiva. Il vad cu inceput de scoala in septembrie, probabil ca in a doua zi de luni a lunii septembrie, cu derulare cu prezenta fizica, un prim semestru care se incheie inainte de vacanta de Craciun.

N-am inteles care e sensul sa faci ore pana de Craciun, sa intri in vacanta de Craciun si Anul nou, sa te intorci la scoala si sa incerci sa-ti aduci aminte ce ai invatat inainte de Craciun, sa iei note si apoi sa intri in alta vacanta. Ne gandim la o structura care sa se incheie inainte de Craciun. S-a predat, s-a evaluat, elevii pleaca linistiti in vacanta, profesorii pot pleca de asemenea in vacanta, o vacanta care sa fie mai lunga cu o saptamana, dupa care incepe semestrul 2”, a spus Cimpeanu la o televiziune de stiri, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea