Social

#bilete vandute #organiza revelion #marian vanghelie

Se tine Vanghelionul la preturile de anul trecut

Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, a anuntat ca Vanghelionul se va tine asa cum s-a tinut si in ultimii ani, iar preturile se mentin la fel, si anume 100 de lei si 30 de lei pentru pensionari.

Astfel ca primarul sectorului cinci a spus ca biletele nu se mai vand la casele de biletele de la primaria sectorului 5 ci prin intermediul Casei de Pensii, sindicatelor si institutiilor de invatamant.

Acesta a precizat ca s-a saturat ca biletele pe care le vindea ieftin sa fie motiv de specula pe internet, astfel ca in anii trecuti a observat ca la revelionul Seniorul erau mai multi tineri, decat pensionari.

"Ceea ce este nou in acest an, ca sa nu se spuna ca nu suntem organizati bine asa cum s-a aratat in presa in ultimele zile, este ca am luat legatura cu sindicatele, casele de pensii si institutiile de invatamant si ne-au dat o lista cu persoanele care au venituri mici . Dupa asta noi i-am sunat ca sa ii intrebam daca vor sa vina la revelionul organizat la Romexpo. Am vandut toate biletele pana in present, iar la pensionarii care mi-au spus ca ar veni, dar nu au bani le-am platit eu biletul", a precizat primarul sectorului 5.

Marian Vanghelie, vizibil suparat, si cu o voce ragusita a repetat presei ca a avut nevoie de opt ani ca sa isi dea seama ce are de facut ca sa impiedice specula acestor bilete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea