Social

# revenire la cursuri #cursuri #vacanta #scoala

Se termina vacanta! Cand revin elevii la cursuri

Vacanta de Paste este pe sfarsite. Elevii se bucura astazi de ultima zi de relaxare, iar de maine vor reveni la cursurile online.

Cursurile se vor desfasura tot in regim online si in urmatoarea perioada, activitatea fiind reluata conform programei scolare.

„Se reia activitatea in toate scolile conform structurii anului scolar, iar recomandarea Inspectoratului Scolar si a Ministerului Educatiei este de a se proceda in continuarea invatarea de acasa.

In ceea ce priveste contactul profesorilor cu elevii, exista in acest moment infrastructura necesara pentru ca lectiile sa se desfasoare normal, cel putin la nivel de Capitala”, a declarant purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar din Bucuresti, Roxana Cercel.

Comunicarea la distanta se va face prin aplicatia Zoom, iar pe site-ul inspectoratului exista o serie de platforme care sunt recomandate parintilor si o serie de tutoriale.

In plus, elevii claselor a opta si a 12-a au la dispozitie ore de curs prin intermediul programului TELESCOALA, ce poate fi urmarit pe postul TVR2.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea