Social

#vremea munte #vremea mare #ploi weekend #prognoza meteo #vremea weekend

Se strica iar vremea! Vezi unde ploua si unde e soare

Si astazi vremea se mentine calda, cu temperaturi mult mai ridicate decat ar fi normal, insa pe inserat se strang norii si va ploua. In unele zone ale tarii este posibil sa cada si grindina sau sa ploua in averse cu descarcari electrice violente. 

Dupa amiaza vom avea averse in Maramures, in Crisana, Banat si pe arii restranse in Transilvania si in Oltenia, iar izolat cantitatile de apa pot fi de 10-15 l/mp. In Dobrogea si in Baragan se anunta vreme frumoasa cu mult soare si temperaturi in crestere fata de joi. Maximele vor urca pana la 31 de grade, dar pe litoral, la fel ca in ultimele zile, valorile termice vor fi mai modeste.

In jumatatea nordica a Moldovei vom avea vreme neobisnuit de calda pentru aceasta data. Se vor atinge chiar si 31 de grade, la fel si in nordul Transilvaniei si in Maramures. Aici, pe seara, va ploua si e posibil sa apara si grindina si izolat se pot depasi 10-15 l/mp.

Mai scad temperaturile si in vestul tarii si se anunta vreme placuta pana pe la pranz. Spre seara, incep sa se adune norii si sa vina ploi insotite de toata suita de fenomene specifice instabilitatii. Si aici se pot strange cantitati mai importante de apa.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si calda, cu 28-29 de grade Celsius, iar sambata dimineata in jur de 13 grade. Presiunea va scadea usor, dar temperaturile se mentin ridicate pentru aceasta perioada chiar si in weekend. .

La munte, vremea va fi frumoasa peste zi, insa vantul va bate cu putere pe seara si va ploua in averse cu descarcari electrice. Sambata vor fi averse in jumatatea vestica, iar duminica pe inserat se vor extinde in toata tara. Luni, va ploua pe arii foarte extinse, iar tendinta va fi de racorire usoara. Temperaturile depasesc insa in continuare 20 de grade Celsius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea