Social

#permise auto #modificari #auto #permis auto #permis

Se schimba permisele auto! Modificarile ce au loc pana la finalul anului

Autoritatile isi doresc ca pana la finalul anului sa schimbe permisele auto. Noile permise, gandite de oficiali, vor contine mai multe date despre posesorii lor.

Momentan insa, proiectul se afla in dezbatere pe site-ul miniterului, urmand ca apoi sa ajunga pe masa Guvernului. Daca va fi aprobat, noile permise vor contine date despre restrictiile medicale impuse anumitor soferi, asa cum se intampla in alte tari Europene.

Observatiile inregistrate vor specifica daca soferii trebuie sa poarte ochelari sau lentile de contact, proteze auditive sau proteze la maini sau picioare. Totdata, conducatorii auto care au facut scoala pe masini cu cutie automata vor avea marcat si pe spatele permisului acest lucru, scrie libertatea.ro.

Totodata, noile prevederi impun ca permisul auto sa fie eliberat doar persoanelor care au absolvit minim 11 clase. Modificarea ar trebui sa fie introdusa de Executiv printr-un act normativ care va schimba actuala legislatie rutiera.

Sursa foto: romanul.eu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea