Social

#reabilitare #reabilitare termica #restituire bani

Se restituie banii platiti de bucuresteni pentru reabilitarea termica a blocurilor

Bucurestenii care au platit in urma cu cativa ani la asociatiile de proprietari pentru reabilitarea termica a blocurilor in care locuiesc isi vor putea recupera banii. Autoritatile locale vor infiinta o comisie care se va ocupa cu restituirea acestor fonduri.

Hotararea Consiliului Local Sector 3, din 26 iulie 2012,precizeaza clar ca cei care au platit echivalentul a 20 de procente din costurile de reabilitare isi vor primi banii inapoi.

"Se vor restitui cei 20% platiti de proprietari, precum si ratele pe care inca le platesc unele asociatii, cu mentiunea ca acolo unde platile sunt in curs se va stopa plata ratelor", a declarat pentru B365.ro Mihai Nitu, consilier local in cadrul Primariei Sectorului 3.

"In termen de 30 de zile, comisia va lua decizia de restituire a banilor si va propune un proiect de hotarare de Consiliu Local in care se vor mentiona solutiile identificate pentru sustinerea acestor cheltuieli, respectiv de la ce capitole bugetare pot fi luati banii", a mai spus Nitu, care a estimat ca banii vor intra in conturile locatarilor in luna octombrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea