Social

#politie #posturi politie #politie ruralla

Se reinfiinteaza vechile posturi de Politie din zonele rurale

Oficialii Ministerului Administratiei si Internelor au anuntat ca incepand cu data de 1 septembrie se vor reifiinta vechile posturi de Politie din mediul rural, dupa ce infractionalitatea in aceasta zona a crescut cu sase procente comparativ cu 2011.

Oficialii spun ca aceasta crestere a avut loc in conditiile in care anul trecut Politia Rurala a fost reorganizata, iar posturile au devenit aproape inexistente. In fiecare post de Politie a ramas un singur lucrator, cu program in intervalul orar 8.00-16.00. Statistica arata ca talhariile, furturile de animale si infractiunile stradale au crescut cu 6 %.

Chestorul principal Petre Toba, seful Politiei Romane, spune ca de la 1 septembrie, la nivelul intregii tari vor functiona 2.748 de posturi de Politie. Fiecare post va avea cateva 4-5 persoane, care vor lucra in ture si vor fi coordonate de un sef de post.

In vederea suplimentarii numarului de oameni ai legii in mediul nural, aproape toata promotia noua de politisti a fost incadrata in Politia Rurala.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea