Social

# incidenta capitala # relaxare restrictii

Se redeschid teatrele, cinematografele, restaurantele si salile de spectacol din Bucuresti

Vesti bune! Restrictiile vor fi relaxate in Capitala de saptamana viitoare, mai exact incepand de luni, 3 mai, dupa ce rata de incidenta a scazut sub 3 la mia de locuitori. 

Astfel, de saptamana viitoare se redeschid la interior restaurantele, teatrele, cinematografele si salile de spectacol. Totusi, sunt cateva reguli care trebuie sa fie in continuare respectate de patronii ale caror afaceri se desfasoara in spatiile inchise. 

Patronii de restaurante trebuie sa stie ca, desi vor redeschide localul si la interior, nu pot functiona decat la 30% din capacitate. De asemenea, programul de functionare va fi intre orele 05:00 si 21:00. La fel este si in cazul celorlalte afaceri care isi redeschid portile de luni. 

Autoritatile indeamna oamenii sa fie precauti, sa pastreze distanta sociala de cel putin 2 metri, sa nu uite de masca de protectie si sa se dezinfecteze sau sa se spele pe maini de cate ori au ocazia. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea