Social

#temperaturi mai #vremea mai #prognoza meteo #vremea #meteo

Se raceste in loc sa se incalzeasca! Iata cum va fi vremea pana pe 24 mai

Nici nu zici ca se apropie vara! Meteorologii au vesti tot mai proaste. In urmatoarele doua saptamani, vremea se va raci, astfel ca temperaturile vor scadea sub limita normala pentru aceasta perioada. In plus, va si ploua destul de mult.

Chiar daca in urmatoarele trei-patru zile, temperaturile vor creste treptat in mai toata tara, ajungand pana la 26 de grade, vremea nu va ramane mult timp frumoasa. Spre sfarsitul acestei saptamani, temperaturile vor incepe sa scada, astfel ca, pe 17 mai, sunt prognozate temperaturi minime de 8-9 grade Celsius in aproape toata tara. Si mai frig de atat va fi la munte, unde minimele vor cobori pana la 3-5 grade.

Meteorologii anunta si sanse mari de ploaie intre 16 si 20 mai, cu cantitati insemnate de apa. Abia dupa data de 20 vremea va incepe sa revina la normalul acestei perioade, temperaturile crescand treptat pana pe 24 mai.

Mai multe informatii despre vreme gasesti aici.


Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea