Social

# localitati carantinate # carantina prelungita #ilfov #carantina

Se prelungeste carantina in Ilfov! Localitatile vizate

Autoritatile au anuntat ca se va prelungi carantina pentru inca o saptamana in cinci localitati din judetul Ilfov. Este vorba despre Corbeanca, Dobroesti, Mogosoaia, Otopeni si Popesti-Leordeni.

 

Pentru a se asigura ca regulile sunt respectate autoritatile au realizat filtre de control si s-au verificat declaratiile pe proprie raspundere a celor aflati in trafic. 

DSP Ilfov a decis prelungirea carantinei in cele cinci localitati, deoarece rata de infectare este in continuare ridicata. In Otopeni rata de infectare este de 8,89 la mia de locuitori. Popesti-Leordeni se afla in aceeasi situatie.  

Au trecut deja 3 saptamani de cand aceste localitati sunt in carantina, insa autoritatile au decis sa o prelungeasca. Politia a intensificat controalele. Toti cei care au intrat sau iesit din localitatile carantinate au prezentat actele de identitate si declaratia pe proprie raspundere. Cei care nu s-au supus regulilor au fost intorsi din drum.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea