Social

#eveniment #carte #proiect #fundatie # soros romania

Se lanseaza proiectul "Parte de Carte" pentru prevenirea parasirii timpurii a scolii

Joi, 7 iulie are loc lansarea proiectului “Parte de Carte”, gazdele evenimentului sunt Fundatia Soros Romania , Fundatia Pestalozzi si Media One .

Evenimentul incepe la orele 11:00, la Sala Florida a hotelului Howard Johnson Grand Plaza (Calea Dorobantilor 5-7, sector 1 Bucuresti ).
 

Obiectivul proiectului “Parte de Carte”
 

Obiectivul proiectului este prevenirea parasirii timpurii a scolii prin dezvoltarea unor servicii socio-educative integrate si prin cresterea implicarii membrilor comunitatilor selectate in mentinerea in sistemul de educatie a celor aflati in risc de a parasi scoala.

Proiectul este multiregional si va include 21 de comunitati rurale din judetele Calarasi, Prahova, Suceava, Neamt, Buzau, Braila si Harghita, acoperind regiunile de dezvoltare Sud Muntenia, Sud-Est, Centru si Nord-Est, identificate ca avand un risc mai ridicat de abandon scolar fata de celelalte regiuni de dezvoltare.

Evenimentul va fi insotit de o conferinta de presa, in cadrul careia reprezentanti ai Fundatiei Soros Romania, impreuna cu reprezentanti ai partenerilor vor oferi informatii legate de obiectivele proiectului, etapele acestuia, zonele de interventie si modalitatea de selectie a acestora precum si rezultatele asteptate.

Proiectul se implementeaza pe o perioada de trei ani, respectiv perioada  mai 2011- mai 2013 .
Pentru informatii suplimentare accesati www.soros.ro.

Citeste stirea in intregime pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea