Social

#voluntariat #voluntar #imparte.ro # anul european al voluntariatului

Se lanseaza EVOLUNTAR.RO, platforma online de gestionare a cererii si ofertei de voluntari

EVOLUNTAR.RO este online de gestionare a cererii si ofertei de voluntari care promoveaza si informeaza cu privire la oportunitatile de voluntariat din intreaga tara si faciliteaza legatura dintre persoanele active la nivelul comunitatii si organizatorii activitatilor de voluntariat din Romania.

Portalul evoluntar.ro va contribui la crearea unui mediu social in care toti cei care doresc sa fie voluntari sa poata cauta oportunitati actuale de voluntariat potrivite intereselor si abilitatilor lor, avand ca scop promovarea oportunitatilor de voluntariat disponibile in cadrul programelor implementate de diversi organizatori de activitati de voluntariat din Romania.

Evenimentul de lansare a portalului va avea loc in data de 5 mai, ora 15.30, la Shakespeare Cafe ( Centrul Vechi bucuresti - Strada Blanari).

Platforma evoluntar.ro face parte din Planul National de Actiune cu privire la Anul European al Voluntariatului .

Detalii suplimentare puteti obtine de la coordonatorul platformei evoluntar.ro, Ina Lolescu, email ina.lolescu@salvaticopiii.ro, tel. 0726242503.

Citeste stirea in intregime pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea