Social

#bucuresti #curent electric # curent electric bucuresti

Se intrerupe curentul electric in Bucuresti. Afla ce zone sunt vizate!

Curentul electric va fi intrerupt, joi, in cateva zone din Bucuresti, precum si in unele localitati din judetul Ilfov, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modificari in reteaua de distributie a Enel Distributie Muntenia SA.

In Bucuresti, alimentarea cu energie electrica va fi sistata, in intervalul orar 8.00 - 18.00, in zona strazii Vintila Mihailescu, blocurile 60, 61, 62, 63, 63A si intre orele 9.00 - 17.00 in zona strazii Humulesti, blocul B1.

In judetul Ilfov, vor ramane fara curent electric, intre orele 9.00 si 18.00, locuitorii din comuna Jilava, localitatea Jilava, Sos. Giurgiului, zona societatii Bumbacaria Romana, blocurile K1, Sos. de Centura, str. Sabarului, str. Ciulini, str. Libertatii si strazile adiacente.

De asemenea, alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta, in intervalul 9.00 - 16.00, in comuna Cernica, satul Cernica, Sos. Principala, str. Decebal si strazile adiacente. Nu va exista curent electric nici in comuna Glina, satul Catelu, strazile Independentei, Ogorului, Libertatii, Marginei, Uzinei si strazile adiacente.

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea