Social

#radet #apa calda #alimentare cu apa #intrerupere alimentare cu apa

Se intrerupe alimentarea cu apa calda in sectoarele 1, 5 si 6

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) a anuntat ca incepand de miercuri, 26 septembrie, ora 9.00, se sisteaza alimentarea cu apa calda in mai multe zone din sectoarele 1, 5 si 6, din cauza unor probe de presiune la nivelul retelei primare de alimentare cu agent termic.

In sectorul 1 nu va fi apa calda in imobilele situate pe Bulevardele Nicolae Titulescu, Banu Manta, Ion Mihalache, Bucurestii Noi, Alexandru Ioan Cuza, Calea Grivitei si strada Pajura. In sectorul 5 alimentarea cu apa calda va fi intrerupta pe Calea Rahovei, Calea Ferentari, Soseaua Alexandria, strazile Dumbrava Noua, Petre Ispirescu, Soseaua Panduri, Calea 13 Septembrie si Bulevardul Unirii.

In sectorul 6 vor fi afectate strazile Drumul Taberei, Brasov, Apusului, Valea Cascadelor, Dezrobirii, Virtutii, Bulevardele Timisora, 1 Mai, Vasile Milea, Iuliu Maniu, Calea Giulesti si Calea Crangasi.

Regia nu a precizat cat timp vor dura probele de presiune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea