Social

# vreme februarie #ninsori #vreme

Se intorc ninsorile. Schimbare radicala a vremii

Meteorologii au anuntat ca vremea se schimba radical incepand de duminica. Temperaturile vor scadea drastic in urmatoarele zile si se vor intoarce ninsorile si ploile.

Vremea se raceste foarte mult, iar frigul va persista intreaga saptamana. Meteorologii spun ca vom avea spre sfarsitul saptamanii viitoare un nou val de ger, inclusiv in Capitala.

"De luni şi pe tot parcursul săptămânii care urmează, valorile de temperatură vor fi în limitele normale pentru luna februarie, respectiv zero grade, minus 2 grade în nordul Moldovei şi cam 6-7 grade în partea de sud şi de vest. În Bucureşti, chiar uşor mai rece. Pe parcursul nopţilor - valori termice uşor negative până spre weekendul viitor, când există semnale că temperaturile vor scădea semnificativ. Nopţile vor deveni geroase în toate regiunile ţării, undeva la minus 10 grade, chiar mai scăzute în nord şi în depresiunile din vestul Transilvaniei. Valuri succesive de ninsori la munte, lapoviţe pe la deal şi precipitaţii mixte în zonele de câmpie se vor consemna pe parcursul întregii săptămâni”, a fost mesajul meterologilor pentru digi24.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea