Social

#ninsori #vremea #starea vremii #meteo #frig #temperaturi scazute

Se intorc ninsorile. Iata cat de urata va fi vremea in urmatoarele zile!

Soarele bland care s-a aratat pe cer in weekendul ce tocmai s-a incheiat devine istorie. Iarna se intoarce. Urmeaza doua zile cu temperaturi foarte scazute, dar si cu ninsori in aproape toata tara.

Ceata, cer noros si precipitatii. Asa va arata vremea la inceputul acestei saptamani. Temperaturile vor scadea treptat, vremea devenind rece, chiar geroasa in regiunile nordice, nord-estice si centrale. In estul si in sudul tarii, meteorologii anunta burnite sau ploi slabe care se pot tranforma in ninsori.

Nici pentru Capitala vestile nu sunt tocmai bune. Specialistii anunta pentru inceputul acestei saptamani cer innorat si conditii de burnita si/sau ninsoare slaba. Temperatura maxima nu va depasi pragul de 3 grade Celsius.

De marti, vremea se va inrautati si va deveni geroasa in toata tara. Vantul va spori sansele ca pe litoral precipitatiile sa se transforme in ninsoare. Si bucurestenii trebuie sa se astepte la temperaturi scazute, minima prognozata situandu-se in jurul valorii de minus 9 grade Celsius, cu sanse de ninsoare.

Sursa foto: bucurestifm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea