Social

#prognoza meteo #ploi #vremea #meteo

Se intoarce iarna in Romania: ploi, ninsori si vant! Afla pana cand!

Vesti proaste de la meteorologi! Incepand de astazi, de la ora 16, si pana sambata, la ora 9, in mai multe regiuni din tara va ploua si va bate vantul, iar la munte va ninge.

Precipitatii vor fi mai ales in regiunile nordice, estice si centrale, precum si la munte, unde se vor cumula cantitati de 15...20 l/mp si izolat 25 l/mp.

Vor fi ploi, mai ales averse si se vor semnala descarcari electrice, iar in Maramures si Transilvania, incepand cu dimineata zilei de vineri (7 aprilie) temporar precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

La munte se va depune strat nou de zapada, mai ales la altitudini de peste 1 500 m, iar vantul va avea intensificari cu viteze de peste 70...80 km/h, viscolind si spulberand zapada, in special pe crestele Carpatilor Meridionali si de Curbura.

Intensificari ale vantului vor fi si in restul teritoriului, cu rafale de pana la 50...60 km/h.

Bruma isi va face si ea simtita prezenta in cursul noptilor de vineri spre sambata (7/8 aprilie) si sambata spre duminica (8/9 aprilie) local in Maramures, Transilvania, Oltenia, nordul Munteniei si pe arii restranse in rest.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea