Social

#gaura in mana #branula #bebelus #operatie #malpraxis #alba iulia

Se intampla in Romania! Un bebelus are nevoie de operatie din cauza unei branule puse gresit

Un baietel de noua luni si jumatate are nevoie de o operatie din cauza unei branule puse gresit, care i-a provocat rani grave. Acest lucru s-a intamplat la spitalul din Alba Iulia.

Parintii bebelusului sunt revoltati si acuza medicii de malpraxis. In acelasi timp, conducerea Spitalului Judetean din Alba Iulia a demarat o ancheta interna, in urma incidentului.

Socant este faptul ca managerul unitatii a aflat despre acest caz, dupa ce mama copilului a publicat o fotografie pe Facebook.

"S-a format o comisie interna si am inceput ancheta. Am luat legatura cu mamica, cand se intoarce de la Cluj, sa vedem in ce masura putem suplini ceea ce i s-a intamplat. Nu am stiut nimic, am aflat de pe o retea de socializare. imi pare foarte rau si ma doare inima ca un copilas de 9 luni a patit asa ceva si vreau sa vad, din Urgenta pana la Pediatrie, ce s-a intamplat", a declarat Nicoleta Cosarca, managerul spitalului din Alba Iulia, pentru mediafax.ro.

Copilul a ajuns de urgenta la spitalul din Cluj-Napoca, unde urmeaza sa fie operat in cursul zilei de joi sau vineri.

"Dupa doua zile i s-a facut o basica, iar apoi a inceput sa i se formeze gaura in manuta. Acum am ajuns cu copilul internata la spital in Cluj-Napoca, iar joi sau vineri va fi operat", a declarat mama copilului, potrivit libertatea.ro. De asemenea, aceasta a adaugat ca la o ora de la punerea branulei, bebelusul a inceput sa aiba convulsii febrile.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea