Social

# inchidere bucuresti #carantina #bucuresti

Se inchide Bucurestiul? Prima declaratie a lui Raed Arafat

Au existat zvonuri potrivit carora Bucurestiul ar urma sa fie inchis. Astazi, Raed Arafat a dat lamuriri privitor la acest lucru, in cadrul unei conferinte, declarand ca este o masura extrema.

 

Rad Arafat a dat asigurari ca Bucurestiul nu se va inchide deocamdata. Acest lucru se va intampla in momentul in care se va observa o transmitere foarte intensa a virusului.

"La acest moment nu se pune problema. Daca va fi o transmitere sustinuta in comunitate, foarte intensa, se pot lua astfel de masuri, dar sunt masuri care sunt masuri de extrema, care la acest moment nu se impun. Nu avem scenariul care sa necesite aceasta masura la acest moment. Analizele care se fac la nivelul specialistilor de sanatate publica si modul in care evolueaza, daca intr-adevar vom ajunge sa avem foarte multe cazuri in Bucuresti, pot dicta orice fel de reactie pentru a limita raspandirea, dar la acest moment nu se pune aceasta problema", a declarat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, la sediul Ministerului de Interne.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea