Social

Se inchide aeroportul din Cluj

Aeroportul International Cluj-Napoca se inchide incepand de luni, 7 mai, si pana sambata, 12 mai, ora 18.00, anunta realitatea.net.

Cele 200 de curse aeriene care circulau in aceasta perioada au fost anulate deorece se vor efectua o serie de reparatii la pista aterizare-decolare.

"Se vor inlocui aproximativ 40 de dale avand in vedere ca pista este foarte veche, este din 1968. De asemenea, vor fi lucrari de conectare a celor doua bretele la pista noua care este in lucru, dupa finalizarea pistei noi, aeroportul nu va mai fi inchis", a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj-Napoca.

Inchiderea temporara a aeroportului din Cluj-Napoca i-a nemultumit pe parlamentarii care fac cursa saptamanal catre Bucuresti.

"TAROM nu a relocat cursele aferente aeroportului Cluj-Napoca pe aeroporturile din apropiere, cetatenii fiind astfel vaduviti de serviciile companiei nationale, iar TAROM de veniturile pe care le poate realiza in aceasta perioada", a declarat senatorul PSD Sorin Bota, cel care a si trimis o adresa ministrului Transportului.

Autor: Catalin Pavel

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea