Social

#bucuresti #carti #carti gratis #ziua mondiala a cartii #noaptea cartilor deschise

Se impart 10.000 de carti gratis! Afla unde!

10.000 de carti vor fi oferite gratuit bucurestenilor maine, 23 aprilie, in Piata Universitatii, in scuarul din fata sediului central al BCR. Evenimentul se intituleaza “Noaptea Cartilor Deschise” si debuteaza la ora 18.00.

Editura Litera va oferi gratuit cititorilor de toate varstele 10.000 de carti insotite de flori. Volumele fac parte din colectiile Biblioteca pentru toti copiii, Bestseller international, Biblioteca pentru toti, Mari interpreti de jazz si blues, Mari Compozitori, Biografii, Cronica ilustrata a omenirii, Disney, Tom & Jerry, Thriller si Marve.

"Ne dorim sa incurajam lectura cu orice ocazie si in orice fel posibil. Iar cel mai eficient mod, si cel mai frumos, este acela de a darui o carte. De Ziua Mondiala a Cartii daruim 10.000 de volume si speram ca ele sa ajunga in bibliotecile a 10.000 de cititori pasionati", a declarat pentru b365.ro Marin Vidrascu, directorul executiv al Editurii Litera.

Sursa foto: b365.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea