Social

# calatorie cu trenul #tren #ieftinire calatorie tren #ieftinire bilet tren

Se ieftinesc calatoriile cu trenul

Incepand cu data de 20 august CFR Calatori anunta reduceri importante pentru cei care aleg sa calatoreasca cu trenul la sfarsitul saptamanii.

Compania introduce biletul de weekend, cu ajutorul caruia pasagerii beneficiaza de reduceri de pana la 35%. In functie de numarul weekend-urilor alese dintr-o luna (2,3 sau 4), reducerile pot fi 35% (patru weekend-uri), 25% (trei weekend-uri) si 15% (doua weekend-uri).

Biletul de weekend este o legitimatie de calatorie care se emite pentru o singura persoana, la acelasi rang de tren (Regio, Interregio sau Intercity), la casa I sau a II-a si pe aceeasi ruta, pe distante de pana la 1.000 de kilometri.

Cei care aleg sa mearga timp de doua weekend-uri pe ruta Bucuresti - Constanta cu trenul Interregio la clasa a II-a vor plati pentru cele patru calatorii 186.7 lei, tariful fiind cu 35 de lei mai mic decat cel intreg.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea