Social

#destramare #criza #unirea urziceni

Se destrama Unirea Urziceni?

Chiar daca si-a asigurat locul secund in Liga I si, implicit, prezenta in preliminariile Ligii Campionilor, Unirea Urziceni este pe punctul de a se destrama, mai multi jucatori, antrenorul si chiar managerul Mihai Stoica fiind tentati sa paraseasca grupararea ialomiteana.

Daca de capitanul George Galamaz se stie deja ca nu isi mai prelungi intelegerea cu Unirea, el urmand sa isi gaseasca o alta echipa, exista informatii conform carora si Brandan, Bilasco, Apostol sau Bruno Fernandes au oferte de la formatii din strainatate si sunt pe picior de plecare.

Adus in iarna pentru a-l inlocui pe Dan Petrescu, plecat in Rusia, tehnicianul Ronny Levy este si el aproape de a reveni in Israel, sefii lui Maccabi Tel Aviv , cel mai galonat club din tara, fiind interesati de serviciile lui.

Vazut de multi ca artizan al echipei ce a uimit Europa in toamna trecuta, Mihai Stoica nu mai pare tentat sa isi prelungeasca intelegerea ce expira in vara.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea