Social

Se deschide cea mai frumoasa librarie Humanitas din tara

Vineri, 13 iunie, ora 14.00, in prezenta mitropolitului Ardealului, Inalt Preasfintia Sa Laurentiu Streza, a primarului Sibiului, domnul Klaus Werner Iohannis, si a domnului Gabriel Liiceanu , presedinte director general al Grupului Humanitas, va fi inaugurata cea mai mare si cea mai frumoasa librarie humanitas din tara.

Libraria ocupa circa 300 m2 si subsolul unei splendide cladiri neoclasice de secol XIX, de pe "strada mare" (Nicolae Balcescu, nr. 16). Spatiul a fost pus la dispozitia Librariei Humanitas de catre Mitropolia Ardealului.

Ca si celelalte librarii Humanitas, si aceasta a fost amenajata de arhitectul Johannes Bertleff. Acest nou asezamant cultural al Sibiului a presupus lucrari de subzidire si restaurare care au durat aproape 2 ani. Costurile intregii amenajari au depasit 300 000 de euro.

Iubitorii de carte au la dispozitie o oferta de peste 50 000 de titluri. Libraria e prevazuta cu un cafe-bar si mese de lectura, la subsol, si cu o terasa in strada principala.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea