Social

#restrictii Bucuresti #restrictii #bucuresti

Se anunta noi restrictii pentru Bucuresti si carantina pentru mai multe judete

Judetele cu rata mare de infectare trebuie sa se astepte la noi restrictii. Aseara, la Guvern a avut loc o sedinta de urgenta pentru a anunta noile restrictii.

 

Printre noile restrictii se afla restrictionarea circulatiei pe timp de noapte, inclusiv in Bucuresti, dar si obligativitatea purtarii mastii in aer liber, in toata tara.

De asemenea, se ia in calcul intrarea in carantina a mai multor localitati din Cluj, Timis si Salaj. Printre acestea se numara loclitatile: Gherla din judetul Cluj; Becicherecu Mic, Dudestii Noi, Dumbravita, Fibis, Ghiroda, Giroc, Mosnita Noua, Pesac, din judetul Timis; Zalau, Cehu Silvaniei, Jibou din judetul Salaj. Carantina zonala va fi instituita joi, 5 noiembrie si urmeaza sa dureze doua spatamani.  

Va reamintim ca abia sosit din vizita oficiala in Orientul Mijlociu, premierul Ludovic Orban a convocat aseara o sedinta de urgenta la care au participat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela si secretarul de stat Raed Arafat. In urma acestei sedinte, s-a decis ca mai multe localitati din tara sa intre in carantina timp de doua saptamani.

Intalnirea de miercuri seara de la Palatul Victoria s-a axat pe noile masuri pe care oficialitatile vor sa le impuna pentru diminuarea cresterii alarmante a numarului de noi cazuri de Covid-19.

Decizia finala va fi luata insa in sedinta de Guvern de astazi, 5 noiembrie, de la ora 19:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea