Social

Scutirea de taxe locale a celor mai saraci cetateni buzoieni

Primarul in functie al municipiului Buzau, social-democratul Constantin Boscodeala, candidat pentru al patrulea mandat in Palatul Comunal, sustine scutirea de la plata taxelor locale a celor mai sarace categorii sociale . Proiectul primarului P.S.D., Constantin Boscodeala, unul ambitios, prevede ca familiile aflate in dificultati financiare , din cauza veniturilor mici, sa nu mai plateasca nimic din impozitul pentru terenuri ori case si nici taxa pentru mijloacele de transport datorate bugetului local.

"Daca voi primi un nou mandat, consider ca este momentul sa propun o scutire de suta la suta a taxelor si impozitelor locale, pentru cei cu salariul sub cel minim pe economie, care in momentul de fata este de 540 de RON si, de asemenea, pentru cei care traiesc din indemnizatie de somaj sau din ajutor social ", sustine Constantin Boscodeala, care crede ca, in acest moment, primaria poate sustine un asemenea program.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Sansa Buzoiana

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea