Social

#vacanta romani #traseu romania grecia #ruta grecia #sosele bulgaria

Pleci in vacanta in Grecia? Ruta ultra-rapida de 8 ore!

Romanii care au ales sa isi petreaca sejurul pe plajele grecesti au o varianta de drum mai scurta, dupa deschiderea punctului de frontiera Mazaka-Nimfea, de la granita Bulgariei cu Grecia. Varianta de traseu se adreseaza celor care si-au rezervat camere in Thassos, Paralia Ketrini, Halkidiki sau Asprovalta.

Timpul de calatorie pana la destinatie se reduce simtitor, cu aproape patru ore fata de varianta Bucuresti-Sofia-Promachonas-Keramoti-Thassos, distanta pana pe plajele grecesti putand fi parcursa in doar opt ore. Intre Ruse si Mazaka, noul punct de frontiera deschis de bulgari, distanta poate fi parcursa in cinci ore de sofat continuu, evitandu-se Sofia si centura ocolitoare a capitalei Bulgariei.

Noua ruta destinata turistilor care pleaca la drum in autoturismele proprii nu este frecventata de masini de mare tonaj si trece prin orasele Veliko Tarnovo, Stara Zagora, Haskovo-Nimfea-Komotoni. De aici se intra direct pe autostrada spre portul Igumenitsa. Noul punct vamal este deschis doar pentru masinile cu o masa sub 3,5 tone si pentru autocare.

Foto: xplorio.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea