Social

#sarbatori iarna #craciun #sarbatori #cadou craciun #crisoare mos craciun

Scrisoarea catre Mos Craciun a unui copil de 10 luni. Iata ce-si doreste cu adevarat!

Parintii cred ca stiu ce vor copiii inca dinainte ca acestia sa poata spune. O scrisoare a unui bebelus de 10 luni spulbera acest mit. Iata ce-si dorea cu adevarat acesta:

Draga Mosule, stiu ce ti-a scris mama, insa nu-mi pasa deloc de cestile suprapuse. Stiu ca ai putea rade, ce stie un bebelus de 10 luni despre ce vrea? Nu-si doreste decat hartia de impachetat de la cadouri! E adevarat, insa iata o lista de lucruri pe care chiar mi le doresc:

1. Cablul de la laptop. Imi doresc acest cablu mai mult decat orice pe lumea asta. Si as mai vrea si prelungitorul cu buton rosu atasat de acest cablu. Si eticheta de pe cablu. 

2. Centrul de distractie. Mama nu-mi da voie sa umblu la acest lucru care este evident creat pentru distractia copiilor. As vrea unul pentru camera mea. 

3. Cheile de la casa. Te rog sa nu-mi jignesti inteligenta si sa-mi aduci chei de plastic. Stiu care este diferenta intre metal si plastic. Si stiu si ca doar cele de metal sunt chei adevarate. 

4. Ochelarii tuturor. Incerc sa fac rost de o pereche de la fiecare adult pe care il intalnesc. Ii iau, dar aproape imediat mi se scurg printre degete si ajung din nou la posesorii lor. As dori si eu o pereche. Tot pentru mancat. 

5. Continutul acestui obiect. As prefera sa fie rasturnat pe podea, dar poti sa-l ascunzi si in sosetele mele. Multumesc.

6. Blana cainelui. Sau a pisicii. Ador sa-mi umplu mainile cu ea si sa o bag in gura. Apoi imi dau seama ca nu-mi place. 

7. Gaura din parchet. Stiu ca nu poti avea o gaura, ca este ceva abstract, insa Craciunul inseamna dorinte, iar eu imi doresc acea gaura la fel de mult cum Ghandi isi dorea pacea. 

8. Rotocoalele de praf si scame. Unul dintre lucrurile mele preferate, desi nu stiu exact ce este. As dori cateva fara ca mama sa tipe la mine. 

9. Mancarea cainelui. Daca este pe jos, de ce nu ma lasa sa ma apropii de ea?

10. Agrafe. Cat mai multe. Sa le culeg de pe jos si apoi sa le bag in gura. 

11. O chestie de asta. Nu stiu ce e, dar e foarte interesanta. Parintii mei stau mereu cu ochii in el si incearca sa-l tina departe de mine. Trebuie sa fie ceva foarte tare! 

Evident, lista reprezinta o gluma a unui internaut, insa multi parinti se regasesc cu siguranta in aceste randuri. 

Sursa: TheUglyVolvo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea