Social

# scoli italia #scoli redeschise

Scolile din Italia vor fi redeschise in septembrie

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat ca scolile vor fi redeschise in luna septembrie. Acesta exclude varianta redeschiderii scolilor pe timpul verii deoarece ar insemna un pericol pentru sanatatea copiilor.

Potrivit La Repubblica, premierul italian a declarat ca “scoala se afla in centrul gandurilor noastre si se va redeschide in septembrie. Toate scenariile pregatite de un comitet de experti prevad riscuri ridicate de contagiune in cazul redeschiderii scolilor inainte (de septembrie). Este in joc sanatatea copiilor nostri”.

Institutiile de invatamant italiene au fost inchise la inceputul lunii martie din cauza epidemiei de COVID-19, care a cauzat deja moartea a peste 26.000 de oameni, ceea ce face din Italia tara europeana cea mai afectata de noul coronavirus, noteaza agentia de presa.
Guvernul de la Roma lucreaza la un plan de relaxare a masurilor si ridicare treptata a restrictiilor pentur redeschiderea activitatilor industriale incepand cu 4 mai.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea