Social

#teste saliva #incepere scoala #cursuri #elevi #scoala

Scolile au inceput fara teste pentru copii. Parintii vor cursuri online

Astazi toti elevii s-au reintors in banci. Este prima zi de scoala, dupa vacanta,pentru elevii din scolile primare. Aceasta zi a venit insa si cu multe probleme.

 

Testele de saliva au fost insuficiente. In plus, parintii cer ca scoala sa se desfasoare in online. In plus, unii parinti sustin ca testele de saliva nu sunt de un real ajutor, comparativ cu testele RT PCR.

Desigur, parerile parintilor sunt impartite. O parte dintre parintii copiilor de la Scoala nr. 49 din Capitala considera ca este mai bine ca orele sa se desfasoare, preventiv, in online. Altii insa sustin ca orele trevuie sa continue in format fizic, potrivit realitatea.net.

Avand in vedere problemele existente, astazi, in jurul pranzului, se va desfasura o intalnire la Ministerul Educatiei cu reprezentantii conducerii acestei institutii, dar si elevi, profesori si parinti pentru a fi identificata cea mai buna solutie pentru desfasurarea cursurilor in conditii de siguranta.

FOTO: monitorulcj.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea