Social

#scoli inchise #ninsori #vreme rea

Ultima ora: Scolile ar putea fi inchise joi si vineri

Scolile ar putea fi inchise joi si vineri din cauza conditiilor meteo.

In aceste conditii, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va emite o decizie in acest sens in cursul zilei de marti.

"Vom lua o decizie în ceea ce priveşte posibilitatea de închidere a şcolilor joi şi vineri. Ne-am pus problema, având în vedere că joi şi vineri ninge din nou", a declarat, la Antena3, Gabriela Firea.

Administratia Nationala de Meteorologia a prelungit codul galben de ninsori pana la sfarsitul saptamanii.

"Miercuri, în condiţiile care cerul va fi degajat de nori, vom avea fenomen de ger, mai ales în partea Moldovei. Vom avea în Banat, Moldova, Ardeal precipitaţii sub forma de ninsori, iar în Muntenia şi Dobrogea precipitaţii mixte care vor favorizarea poleiul. Joi dimineaţa va fi ger, iar în noapte de joi spre vineri vor fi precipitaţii moderate cantitativ, predominante sub formă de ninsori. Joi noapte şi pe parcusul zilei de vineri să avem din nou cantităţi importante, predominante de ninsori. Treptat în noaptea de joi spre vineri vor fi condiţii care vor favoriza viscolirea stratului de zăpdată. În această după-amiază vom transmite o prognoră specializată pentru Capitală pentru că joi şi vineri urmează un episod mai degrabă de iarnă", a declarat Elena Mateescu, director ANM, la Antena 3.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea