Social

#scoli china # coronavirus china

Scoli redeschise in China

Dupa o luna si jumatate de carantina stricta cateva scoli din China au fost redeschise. Televiziunea de stat din China a difuzat imagini din provincia Guizhou, unde copii sunt deja la cursuri.

Potrivit informatiilor, nu toate scolile au fost redeschise, insa China incepe sa revina la normalitate dupa ce a luat masuri dure de carantina, a testat in masa populatia si, cel mai important, dupa ce lumea a inteles gravitatea situatiei si au ascultat sfaturile autoritatilor, scrie edupedu.ro


Masurile de preventie inca sunt active in acest moment in China, iar in imaginile difuzate de China Central Television, se vede cum elevii trec printr-un triaj la intrarea in scoli. De asemenea, elevii trec printr-o scanare termica, orarul este esalonat si exista culoare de deplasare stabilite exact pentru fiecare clasa.

In caminele scolilor un responsabil sustine ca orele de intrare si iesire sunt diferite, paturile sunt delimitate individual, elevii dorm „picioare in picioare”, iar usa camerelor este mereu deschisa, pentru asigurarea aerisirii. In imaginile difuzate toti elevii poarta masca, iar fetele au parul prins.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea