Social

#bucuresti #zapada #scoli #scoli inchise

Scoli inchise in Bucuresti, din cauza zapezii

Scolile din Bucuresti sunt inchise, luni si marti, pentru a permite curatarea zapezii de pe strazi, dar si din curtile unitatilor de invatamant . Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a decis ca toti elevii din ciclul preuniversitar vor sta acasa si marti, din cauza vremii nefavorabile.

"In urma informatiilor primite de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti si a conditiilor dificile de acces catre unitatile de invatamant, conducerea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti a decis suspendarea cursurilor pentru zilele de 6 si 7 februarie 2012 in toate unitatile de invatamant preuniversitar din Municipiul Bucuresti", este specificat intr-un comunicat de presa al Inspectoratului.

Cristian Alexandrescu, inspectorul general al Bucuresiului, a anuntat ca nu sunt probleme deosebite in scoli, dar toate caile de acces spre unitatile de invatamant vor trebui curatate, motiv pentru care este mai bine ca elevii sa ramana acasa si in ziua de marti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea