Social

#parlament #martin schulz #parlamentul romaniei #presedinte parlament

Schulz, in fata Parlamentului Romaniei: In situatii de criza, nu ne permitem tensiuni intre tarile membre UE

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, a laudat, miercuri, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului Romaniei  atitudinea constructiva a Guvernului in legatura cu criticile primite in ultima perioada din partea unor tari UE.
 
Pe de alta parte, Schulz nu este de acord nici cu abuzul de incredere si cu ordonantele de urgenta  care nu sunt compatibile cu spiritul democratic.
Totodata, Martin Schulz atrage atentia ca, in situatiile de criza, nu trebuie sa existe tensiuni intre statele membre ale Uniunii Europene.
 
"In situatii de criza, nu putem sa ne permitem tensiuni intre statele membre si nici lupte politice partizane la nivel national. Acum trebuie sa lasam la o parte interesele proprii si sa ne concentram pe problemele la nivelul Europei", a spus Schulz in fata plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului.
 
Presedintele Legislativului european si-a inceput, marti,  vizita de doua zile in Romania. El fost prezent la Targu Jiu, alaturi de premierul Victor Ponta si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Cu acest prilej, Ponta a declarat ca a venit la Targu Jiu pentru a-l convinge pe Schulz sa includa Ansamblul “Brancusi” pe lista Patrimoniului Mondial al UNESCO.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea