Social

#oscar #pandemie #schimbari

Schimbari majore pentru Oscarul din 2021, provocate de pandemie! Ce spun organizatorii

 

Premiile Academiei Americane de Film se vor desfasura sub semnul cele de-al doilea val al epidemiei de coronavirus.  Cea de a 93-a editie a premiilor Oscar, care urmeaza sa aibe loc pe 28 februarie 2021 va fi cu totul diferita de cele anterioare, mai ales ca toate filmarile sunt suspendate.

 

 

Membrii Academiei Americane de Film au avut o teleconferinta zilele trecute si au cazut la un acord privind ”exceptia temporara istorica” in privinta eligibilitatii creatiilor participante la gala din 2021. Si asta pentru ca in prezent nu se mai filmeaza nici un film si situatia existenta tinde sa compromita industria cinematografica pe termen lung. Astfel ca membrii Academiei au votat un nou set de reguli menite sa faca sigura si functionala cea de a 93-a editie a Oscarurilor. Pentru prima oara vor fi luate in calcul filmele care in loc sa fie lansate oficial in cinematografe, au avut parte de o premiera pe site-urile de streaming de pe Internet.

 ”Pana la noi informatii, cea de a 93-a editie a premiilor Oscar, si acest lucru se refera doar la aceasta editie, va putea include filmele care trebuiau lansate in cursul acestui an, dar nu au mai ajuns in cinematografe. Astfel, toate categoriile specifice Oscarurilor de la Cel mai Bun Film si pana la categoriile speciale vor putea fi acoperite pentru jurizare cu productii care au fost difuzate pe serviciile comerciale de streaming si pe retelele video din lumea virtuala. Academia a aprobat in unanimitate acest fapt si intentioneaza ca gala de anul viitor sa aiba loc la 28 februarie, cum a fost stabilit si sa tina cont de regulile de distantare sociala si de protectie personala impotriva contaminarii cu noul coronavirus. Regulile de eligibilitate a productiilor cinematografice se modifica in mod exceptional doar pentru 2021”, declara Presedintele Academiei americane de Film, David Rubin si directorul executiv Dawn Hudson.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea