Social

#arest de persoane #termoscanere #scandal #politie #bucuresti

Scene violente, in Bucuresti, din cauza termoscanerelor! 3 oameni incatusati si imobilizati VIDEO

Trei persoane din Bucuresti, au incercat sa intre cu forta intr-un hypermarket, fara masca si fara a-i permite paznicului sa le ia temperatura. Cand le-a fost interzis accesul in magazin, acestia au devenit violenti.

Scanadalul a pornit la un centru comercial din Ferentari. Cele trei persoane, doi barbati si o femeie, au vrut sa intre in magazin pentru cumparaturi fara sa respecte regulile privind purtarea mastii si termoscanarea.

 Politia a fost sesizata imediat si a intervenit de urgenta, imobilizandu-i pe cei trei indivizi si punandu-le catusele.

"S-au deplasat politisti ai sectiei 24, care au identificat 3 persoane, vorbim de 2 barbati si o femeie, care se manifestau violent pe motiv ca nu li s-a fi permis accesul in magazin. Au devenit recalcitranti si au manifestat un comportament agresiv", a declarat Diana Sarca, purtator de cuvant la Politia Capitalei, potrivit mediafax.

Cei trei au fost condusi la sectie si au fost amendati pentru ca au refuzat sa se legitimeze si au impiedicat interventia politistilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea