Social

#cehia #ikea #retragere #chiftelute #verificare # carne de cal

Scandul carnii de cal: Ikea a retras de la vanzare chiftelutele de la magazinul din Bucuresti

Ikea a retras temporar chiftelutele pe care le vindea in magazinul sau din Capitala, pentru verificari suplimentare, dupa ce autoritatile din Cehia au depistat urme de carne de cal intr-un lot de astfel de produse comercializate de producatorul de mobila.

"Chiftelutele testate pozitiv cu urme de carne de cal din Republica Ceha nu au ajuns niciodata la vanzare in vreun restaurant Ikea (nici in Romania). Produsele au fost temeinic verificate de catre colegii din Suedia responsabili pentru produsele din magazinele Ikea impreuna cu furnizorul nostru global. Totusi, noi am decis scoaterea temporara a chiftelutelor de la vanzarea din magazinul din Baneasa pentru verificarea suplimentara", a declarat Cornel Oprisan, retail manager Ikea Romania.

De altfel, dupa anuntul autoritatilor din Cehia, Ikea a retras de la vanzare atat chiftelutele comercializate in aceasta tara, cat si cele din alte state europene: Slovacia, Ungaria, Franta, Suedia, Marea Britanie, Portugalia, Italia, Olanda, Belgia, Spania, Grecia, Cipru si Irlanda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea