Social

Scandalul "Rapid-Steaua" se judeca vineri

Comisia de Disciplina a LPF a amanat pronuntarea unui verdict in cazul Rapid-Steaua. Un verdict va fi pronuntat cel mai probabil vineri, la ora 12.00.

Avocatul Gheorghe Florea, care reprezinta interesele Rapidului in cazul incidentelor de la meciul cu Steaua, a declarat, astazi, agentiei NewsIn, ca judecarea s-a amanat pentru vineri deoarece trebuie solutionate anumite aspecte care nu tin de competenta Comisiei de Disciplina a FRF.

"Cauza s-a amanat pentru vineri, la ora 12.00, din considerente procedurale. Sunt niste probleme care trebuie solutionate, in prealabil, aspecte care nu sunt de competenta acestei comisii. Eu am fost dintotdeauna optimist ca vom castiga cazul, pentru ca stiu ca legea va triumfa", a spus Florea.

Una dintre variantele vehiculate, neoficial, este rejucarea meciului, de la inceput, de la scorul 0-0, fara spectatori sau pe un teren neutru .

Comisia de Disciplina a FRF s-a intrunit astazi, de la ora 15:00, la sediul LPF, pentru a analiza cazurile de indisciplina petrecute in etapa a 25-a a Ligii I, dar si speta meciului dintre Rapid si Steaua, care a fost intrerupt in minutul 74 de arbitrul Adrian Deaconu, la scorul de 1-0 pentru giulesteni , dupa ce a fost lovit de o bricheta aruncata de la tribuna a II-a.

Analiza cazului Rapid - Steaua a inceput la ora 19.00, iar dupa o ora de deliberari s-a decis amanarea cazului pentru vineri.



Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sport Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea