Social

#retragere #analize #conserve #etichetare # carne de cal #conserve Ardealul

Scandalul carnii de cal continua: conserve Ardealul, retrase de pe piata

Scandalul carnii de cal continua, dupa ce mai multe conserve de carne de vita produse de firma Ardealul, detinuta de grupul norvegian Orkla, au fost retrase de la comercializare, deoarece acestea ar contine printre ingrediente si carne de cal.

"In data de 8 martie 2013, producatorul a solicitat retragerea de la comercializare a conservelor din carne de vita Ardealul, existand suspiciunea unei etichetari neconforme. Pana la infirmarea suspiciunii, produsul «Conserva din carne de vita» ramane blocat in depozitele comerciantilor. Conserva din carne de vita este singurul produs in care se foloseste carnea de vita ca materie prima.

Producatorul a initiat o investigatie la adresa furnizorilor de materie prima cu privire la aceasta suspiciune", potrivit unui comunicat transmis de firma productie Ardealul.

Conservele Ardealul sunt produse la fabrica din Covasna, pe care compania norvegiana o detine in Romania. Reprezentantii firmei au mentionat ca, pana in acest moment, nu au venit inca rezultatele analizelor, insa totul va fi clarificat pana la sfarsitul acestei saptamani.

Sursa foto: www.napocanews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea