Social

#sergiu nicolaescu #testament #succesiune #avere Sergiu Nicolaescu #grafolog

Scandal pentru averea lui Sergiu Nicolaescu

Dupa aproape sase luni de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, intre sora marelui regizor, Iolanda, 86 de ani, si vaduva acestuia, Dana, 36 de ani, a inceput un adevarat razboi pentru avere. Sora regizorului este extrem de nemultumita ca acesta i-a lasat intreaga avere sotiei si a demarat procedurile pentru succesiune la Judecatoria Sectorului 1.

Iolanda, sora marelui regizor Sergiu Nicolaescu, sustine ca testamentul este ilegal si i se pare ciudat ca fratele sau i-a lasat intreaga avere Danei.

"Toata averea stransa de fratele meu a fost facuta inainte sa se insoare cu Dana. Mie mi se pare ceva dubios ca a fost singura trecuta in testament, dar o sa aflu care a fost cauza. Oricum, nu cred ca acea hartie e legala, pentru ca nu a fost inregistrata", a declarat Iolanda.

Potrivit apropiatilor, Dana si sora regizorului, Iolanda, locuiesc in acest moment impreuna la vila din Zambaccian. Cele doua femei nu se inteleg insa deloc, iar sora lui Sergiu Nicolaescu este hotarata sa afle adevarul cu orice pret.

"Am de gand sa duc testamentul la un grafolog, sa vad daca semnatura apartine fratelui meu. Ceva e putred aici. Noi am fost nedespartiti, aveam o relatie foarte buna si ne sfatuiam mereu. Nu cred ca fratele meu nu m-a trecut in testament", a mai spus sora regizorului.

Sursa foto: bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea